viernes, 22 de junio de 2018

3ª Ediión de los Premios LH AvançaNuevamente una edición de los Premios L'Hospitalet Avança, una valiosa iniciativa que pone de relieve el trabajo de entidades con proyectos especialmente significativos.  
Desde Imagina queremos felicitar a los organizadores por el éxito de esta tercera edición y deseamos suerte a ada uno de los proyectos presentados que podéis consultar en http://lhavanza.cat/projectes-3a-edicio-lh-avanca/
Y para celebrarlo nos sumamos a la Gala de entrega que se celebrará el próximo día 4 de julio en el Auditori Barradas de Hospitalet.
No os lo perdáis


 esprés de l’èxit de les edicions de 2016 i 2017, ens fa moltíssima il·lusió anunciar-vos que el dia 19 de març obrim el periode de recepció de projectes de la 3a edició. Teniu temps fins a les 23:59 h del 18 de maig de 2018 per fer el lliurament del formulari de participació i el vídeo, com a les altres edicions.
Enguany es repartiran 5 premis de 1.200 euros cadascun:
Un jurat de 5 persones de l’Hospitalet (que hi visquin o treballin) triarà dos guanyadors.
Mitjançant les votacions online, es premiaran 2 més.
I el cinquè premi el donarà, in situ, el públic present a la Gala de lliurament de premis. Us comunicarem dia i lloc tan bon punt tinguem enllestits els preparatius.
Consulteu les bases per a participar en la 3a edició dels premis LH Avança. Les associacions poden participar amb un màxim de 2 projectes de forma individual o en conjunt amb altres associacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario